links - Vrijzinnigen Brielle e.o.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

links

Informatie
Wij verwijzen u graag
naar interessante sites


Zinweb.nl streeft ernaar een zo gevarieerd mogelijke agenda te onderhouden voor evenementen op het gebied van filosofie, religie, spiritualiteit en cultureel debatHoe ziet een samenleving eruit waarin alle Nederlanders zich thuis kunnen voelen, ongeacht hun verschil in afkomst en levensovertuiging? Welke ingrediënten horen in een nieuw W!J dat mensen met elkaar verbindt en onderlinge verschillen vruchtbaar maakt?
Op deze site vindt u geen kant en klaar recept voor een nieuw W!J, wel veel inspirerende ideeën, gesprekken, informatie en meningen over wat daarvoor nodig is.Bewust Voorne-Putten is hét platform voor wellness, bewust leven en spiritualiteit in de regio Voorne-Putten.Soms komen vragen naar boven die verder gaan dan "Welke carrière wil ik?" of "Waar gaan we heen op vakantie"? Dan word je overvallen door diepere vragen als "Waarom leef ik?" of "Hoe word ik gelukkig?".
Leden van het Apostolisch Genootschap denken individueel en samen na over deze en andere vragen.De Sint-Catharijnekerk, centrum van religie en cultuur, heeft een indrukwekkende geschiedenis. Komend vanuit het Heultje (een historisch straatje in Den Briel) krijgt de bezoeker een prachtig gezicht op de massieve Sint-Catharijnekerk en -toren

U vindt op deze site alle informatie over
vieringen voor jong en oud. Geschiedenis van de kerk. Over
het eigen kerkhof en nog veel meer.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu